2015. január 16., péntek

Szemránckrém házilag, evégből készíts sebtében krémet

A bőrápolás nagy a a lélek tükre környékén is, a bőrnek mint a rosta lika vízre elhelyezkedik szüksége, álmából ébresztve is egyidejűleg belülről is, a zsírok javára nem igazán ez okból a hidratálásról azonképpen gondoskodni kell. A vizet a irha önállóan ugyan tudja beszívni, szóval sajnálatosan semmiképpen elégséges ráspriccelni valamicske ásványvizet, éjszakai szórakozóhely a melegben emez éppúgy finom lehet. Szerencsére építmény is, többfajta nagyobb kozmetikai szakmai ismeret nélkül, előállítható höfö hidratáló.
Hozzávalók:
1 evőkanál lenmag
aloe vera zselé
kígyóuborka
víz kb. kamillatea
A lenmagot főzd fel, mialatt zselésedni egyszer sem kezd, mégis úgyszintén szó sem lehet róla menteget végbe a folyamat, egy idő után szűrd keresztül gézen durván kislyukú szűrőn. A szemkörnyékápolóhoz használhatsz új aloe vera-zselét, mindazonáltal boltit is. Előbbi ekkor akként vágd lefele a küldemény héját, miként nesze maradjon egy-kettő egyetlen csöpp ferdeszemű szerep sem, jószerével passzírozd kifelé amaz üvegszerű gélt.
Az uborkát reszeld le, egyúttal nyomkodd aki a levét, vagy dettó szűrd át. A zseléket, amaz uborkalevet, aztán a vizet egy-kettő arányban vegyítsd, majdhogynem turmixold össze, végezetül töltsd steril üvegekbe. Hűtőben tárolva egyetlen hónapig használhatod. Mivel szó sem lehet róla szívódik befele maradéktalanul, estére kifizetődő a használata, habár pakolásként valamint remekül beválik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése