2015. május 25., hétfő

Mahjong így a logikai játékok

A Mahjong Connect közlekedési tábla 140 kőből áll, 14 sóder széles, aztán 10 kristály magas. Megtalálható abban majd ama valahány hagyományos madzsong kő, ámde a virágok közül mindössze a krizantém. Ez ama valamelyik leghíresebb a logikai játékok között.
A mahjong színjáték a sárga kultúrában sokszorosan többet értesít a róna logikai játéknál. Gyakran alkalmazzák abba az irányba is, hogyan a frissen érkezett, nem régi kolléga képességeit, ügyességét felmérjék. Hasonlóképpen amaz üzleti partnerek, kb. éppen a soros vőlegés megismerésének eszköze is.
A színdarab célja, miként ama mindegyik utána megy eltüntessük a játéktérről, úgy, milyen módon párokat képzünk belőlük. A játékok mintájának egy füst alatt számának úgyszintén ezzel együtt szükséges egyezniük, ahhoz, miképp pároknak számítsanak. Például egy pár 3-as számú bambusz ásvány párnak számít, azalatt egyetlen triumvirátus számú bambusz szikla egyetlen 3-as számú jellem kővel immáron nem. Az évszak továbbá virágszál köveket tekintve a télvíz kizárólag a téllel produkál párt, a krizantém kizárólagosan a krizantémmal. Minden barátnő 10 pontot ér, egy füst alatt a csoport követően a megmaradt időjárás aztán éppúgy kapunk jutalompontokat.
A levétel szabályai:
Azokat a köveket dehogy realizálható levenni, melyeket mindegyik oldalról körülvesznek kövek. Kivéve, amennyiben egy pár mellette lévő meredély azonos.
A négyzet kerületén elhelyezkedő köveket párosíthatjuk ama egyenértékű sorban, saccra oszlopban tartózkodó párjukkal
Olyan párokat szintúgy képezhetünk, melyek megfelelnek ama legnagyobb szabálynak, egyidejűleg három lépésből elérhetőek.
A kövek eltolódnak, amíg leveszünk egyetlen párt. A nehézségi foktól függően más-más irányba. A résztvevő nyer, amennyiben a megadott időn benn leszedi amaz mindannyi követ. Ha rendelkezésre áll valamint időjárás hátra, ám nuku immáron nem csak egy lépés, a kövek automatikusan újrakeverednek, így mostani lépéseket biztosítva. Rendelkezésünkre vár használ támogatás is, a nehézségi minőség növekedésével innovatív segítségeket kapunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése